Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Regnklær

Uansett om det regner eller ikke, må hunden ut. Mange hunder hater regnet, men med regntøy er det vanligvis ikke noe problem å få hunden ut selv om det regner. Hva bør du tenke på når det kommer til regntøy til hunder? Det får du vite i denne artikkelen.

Regnklær til hund er et must hvis du har en hund med middels til lang pels og vil unngå å måtte tørke hunden etter hver våt tur. Regntøy beskytter også hunden med kort eller ingen pels mot kald vind og forhindrer at hunden blir våt helt til huden. Klærne må være laget av lette materialer og med et design som ikke hindrer hundens bevegelser. Regntøy finnes i i forskjellige design, materialer, farger og størrelser slik at du kan finne noe som passer hunden din og hundens behov.

Regntøy i forskjellige design

Når det gjelder regntøy, kan du hos oss velge mellom regnjakker, regnoveraller og en smart paraply som du fester i båndet. Flere av regnjakkene våre er utstyrt med hetter og en høy krage for å beskytte den følsomme nakken. Våre regnoveraller beskytter hele hundens kropp, inkludert bena, og er spesielt egnet for hunder med lang pels. Alt regntøyet vårt kan justeres for en perfekt passform. Flere av våre regnklær er fôret for ekstra varme, og vi har også regnjakker fra Hurtta med laminering på innsiden som reflekterer tilbake hundens kroppsvarme, noe som øker regnjakkens termiske egenskaper betydelig. Enten du vil ha fargerikt regntøy med mønstre eller noe mer diskret, så finner du det hos oss. Husk å velge regntøy med reflekser for mørke kvelds- eller høstturer.

Hva du burde tenke på når du skal kjøpe regntøy

Hvis du har en voksende hund, er det lurt å tenke på å skaffe regntøy som kan justeres i størrelsen. Våre regnklær kan justeres rundt nakke, bryst og rygg. På våre regnoveraller kan du også justere rundt beina. Hvis du har en hund som hater klær av alle slag, har vi en praktisk paraply fra Puppia. Paraplyen har en lenke som du fester til hundens sele eller halsbånd (sele anbefales først og fremst).

Hvordan vet jeg hvilken størrelse som passer hunden min?

For at vi skal kunne anbefale riktig størrelse, må du måle hunden din. Målene vi trenger er omkretsen rundt nakke og bryst og hundens rygglengde. Hvis du er usikker på hvordan du måler hunden din, kan du lese måleveiledningen vår HER. Dersom du ikke har et målebånd kan du bruke for eksempel et snøre eller lignende til å måle, som du deretter legger mot en meterstokk. Annen informasjon som kan være bra for oss å ha, er hvilken rase og hvor gammel hunden din er.

Matilda
Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen