Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

ELSKER DU HUNDER? DA HAR DU KOMMET RETT!

om doggie.se

DESIGN FOR DIN HUND OG DEG!

Doggie ble grunnlagt i 2005 i frustrasjon over at det ikke fantes fine og funksjonelle hundeprodukter av ordentlig bra kvalitet å kjøpe. Vi elsker hunder, vi elsker fashion og vi elsker holdbar kvalitet. Å gå inn på en dyrebutikk i 2005 var virkelig deprimerende. 

Derfor startet vi doggie med fokus på akkurat vakre, moteriktige hundeklær og tilbehør. Vi brakte vakre hundeklær til Norden, noe som ble en umiddelbar suksess…

Dessverre er kjæledyrmarkedet fremdeles i stor grad dominert av store distributører og kjeder som kjøper billige produkter fra Asia der lave priser er viktigere enn kvalitet og god design. 

Vi gjør ting annerledes; vi følger trender, mote, hva som er populært globalt, og vi tar inn mindre og nye varemerker som vi synes er interessante. Å investere i kvalitetsprodukter som holder til langvarig bruk er både smart for deg selv og for et bærekraftig forbruk for planeten vår.

Velkommen til doggie, vi håper du finner noe du liker!

 
Catharina Ahlén, Entreprenør, Mamma og Hundeelsker.

 

Vær sosial med oss! 

Følg oss på Instagram og Facebook for å se våre oppdateringer og delta i kampanjer og motta unike rabattkoder. Vi jobber aktivt med kampanjer og salg.

PS Om du finner et merke som du tror hadde passet doggie, tips oss!

 

  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!