Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Purefun Group AB

FULLSTENDIGE KJØPSVILKÅR

Denne kjøpsinformasjonen utgjør ikke vilkårene for handel på https://www.doggie.no. Fullstendige vilkår er tilgjengelig her.


BEDRIFTSINFORMASJON:

Purefun NUF
Organisasjonsnummer: 918582711
Box 72
31222 LAHOLM
Sverige 


HANDLE PÅ DOGGIE.NO

Purefun Group AB selger bare til privatpersoner. Hos oss kan du bestille trygt og enkelt via doggie.no. Hvis du ombestemmer deg kan du også kansellere din ordre, forutsatt at den ikke har rukket å bli pakket. Alle produkter som selges av oss er tilrettelagt for det norske markedet. 


KUNDESERVICE

Vi er et kundevennlig selskap og er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd og føle deg trygg på å handle hos oss. Vår kundeservice vil hjelpe deg med spørsmål angående vårt utvalg eller ditt kjøp hos oss. Det tilkommer ingen ekstra gebyrer for å ta kontakt. Hvis det oppstår problemer i forbindelse med et kjøp vil vi alltid prøve å løse det med deg på best mulig måte. Hvis en kundesak blir behandlet i Forbrukerrådet vil Purefun Group AB følge den avgjørelsen som blir tatt.


PRISER OG BETALING

Alle priser hos doggie.no inkluderer mva/moms. Purefun Group AB bruker Qliro som mellomledd for håndtering av betalinger. Fakturabetaling er standard betalingsalternativ, men du kan også velge delbetaling, kortbetaling (VISA & Mastercard) og direktebetaling gjennom din bank.

Mer informasjon og vilkår for betaling finnes i avsnitt §5. Betaling i kjøpsvilkårene.


LEVERING

Produktene blir levert til nærmeste postkontor basert på adressen du oppgav ved bestilling, i samarbeid med våre logistikkpartnere. Purefun Group AB sender bestillinger på hverdager. Siste bestillingstidspunkt er kl. 14:00 for at ordren skal bli sendt samme dag. Bestillinger gjort etter kl. 14:00 sendes neste hverdag. For din egen sikkerhet tilbyr vi deg muligheten til å spore forsendelsen.

Postnord MyPack leveres innen 2 - 5 hverdager. 


FRAKTKOSTNAD

En fraktkostnad på 69 NOK inkludert moms tilkommer på hver bestilling.

Mer informasjon og leveringsvilkår finner du i avsnitt §7. Levering i kjøpsvilkårene. 


ALLTID 14 DAGERS ANGRERETT

Du har alltid 14 dagers angrerett hos Purefun Group AB. Tiden regnes fra den datoen du mottok produktet. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten kan du kontakte vår kundeservice på info@doggie.no.


14 DAGERS ÅPENT KJØP

Åpent kjøp tilbys i 14 dager fra datoen produktet blir levert til deg. I løpet av den perioden åpent kjøp gjelder, gjør Purefun Group AB et tilbakekjøp av produktet til den verdien du har betalt for produktene, med unntak av kostnader for frakten til deg. 


14 DAGERS BYTTERETT

Du har rett til å bytte produktet i 14 dager fra produktet har blitt levert til deg. Ved bytte av produkter får du en sum tilgode hos oss som du kan bruke til et nytt kjøp.

Mer informasjon og vilkår for angrerett, åpent kjøp og bytterett finner du under avsnitt §8. Angrerett og gjenkjøp i kjøpsvilkårene. 


REKLAMASJON

Hos Purefun Group AB har du som privatperson alltid tre års reklamasjonsrett. Reklamasjon gjelder for produksjonsfeil og gir kunden fri retur til oss. Dersom du oppdager en feil på et produkt som du har kjøpt hos oss burde du kontakte vår kundeservice så fort som mulig.

Mer informasjon og vilkår om reklamasjoner finnes i avsnitt §9. Reklamasjon og garanti i kjøpsvilkårene.


RETURER

Ved retur av produkter eller materialer til Purefun Group AB, skal produktene være pakket på en slik måte at de er beskyttet under transport. Vi anbefaler at du pakker produktene på samme måte som du fikk dem levert og at du bruker en sporbar leveringsmetode for returen.

Mer informasjon og vilkår om retur finnes under avsnitt §10. Returer i kjøpsvilkårene.


SIKKERHET

Vi vil sørge for at informasjonen som gis eller data som overføres i forbindelse med kjøp eller besøk hos oss blir behandlet på en sikker måte. Derfor samarbeider vi bare med anerkjente betalingspartnere for å beskytte deg som kunde. Når du kjøper noe fra oss kommer din informasjon til å lagres og behandles i digitalt format. Vi er ansvarlig for at informasjonen lagres og behandles i samsvar med personopplysningsloven.

 

Versjonsnummer: 403-45-395

  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!