Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Slik gjør du turen morsommere

Har du og hunden din blitt lei av å gå den samme gamle turen rundt blokka? Her er noen tips til hva du kan finne på for å gjøre turen morsommere!

Bytt rute

Hopp over runden du vanligvis tar, og velg en annen rute. Hunden får snuse rundt og oppdage nye spennende dufter den ikke har kjent før. Å få bruke luktesansen er en del av de grunnleggende behovene til en hund, så ta det med ro, la hunden snuse i fred, så vil hunden tilfredsstille sine behov og være sliten og tilfreds når dere kommer hjem.

Dog Parkour

La hunden hoppe opp eller sette forbena på benker, falne trær, brønner, søppelbøtter og lignende dere går fordi når dere er på tur. Dette gjør at hunden får trene på sin balanse og kroppskontroll og dessuten styrker denne typen aktiviteter deres relasjon! Vi anbefaler at hunden har på en sele med håndtak så du kan hjelpe til og støtte for å unngå ulykker. Glem ikke å belønne hunden, både muntlig og med deilige godbiter!

Søk etter godbiter

Dersom dere passerer et stort område med gress, kast ut en neve med godbiter og la hunden snuse seg frem til belønningen sin. Er dere ute på morgentur kan du kaste ut hundens frokost i gresset. Dette passer ekstra bra for smarte hunder som vanligvis sluker maten sin. Finnes det et tre i nærheten kan du lage et "godbittre". Gjem godbitene både høyt og lavt. Jo høyere opp godsakene er gjemt, jo vanskeligere blir det. Også her får hunden trene på sin balanse ettersom den må stå på bakbeina for å nå opp.

Plukke søppel

Lær hunden din å plukke opp søppel mens dere er ute på tur. Hunden får en morsom oppgave, og samtidig gjør du miljøet en tjeneste. Dere kan gjøre denne aktiviteten under hele turen. Hvis du har en større hund, kan du også lære hunden å kaste det dere plukker opp i søpla. Pass imidlertid på at hunden ikke henter noe som kan skade den!

Lekestund

Overrask hunden med en kort lekestund etter halve turen. Dra et leketøy langs bakken foran hunden for å få hunden til å jakte på og ta det! Kjemp og lek en stund og skjul så leketøyet før du tar det opp igjen når dere nærmer dere hjemmet. Et leketøy er også bra å ta med seg for å få hundens oppmerksomhet på hundemøter.

 

Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen