Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Tren Nose Work hjemme

Vil du finne en aktivitet for hunden din som er både morsom og mentalt stimulerende? Start med noen enkle Nose Work-leker!

Nose Work og lukteleker tilbyr hunden din en morsom måte å bruke sine evner på. Nose Work kan hjelpe hunden din å forbedre sine naturlige talenter og er en enkel måte å holde den opptatt på.

Fordelene med å lære hunden din Nose Work

  • Morsom måte å gi hunden din mental stimulering
  • Gir hunden din ekstra fysisk stimulering
  • Nose Work bygger hundens selvtillit
  • Gir hunden din en jobb
  • Styrker forholdet mellom deg og hunden din
  • Nose Work er morsomt og givende

Nose Work er lett å trene og kan gagne alle hundeeiere

Hvis du leter etter en enkel måte å holde hunden din opptatt på, er Nose Work det perfekte valget. Hunder elsker å ha en jobb å gjøre og noe som holder dem opptatt. Med Nose Work bruker du hundens naturlige talent på en konstruktiv måte for å holde den mentalt stimulert. Hunder elsker å føle at de har en jobb å gjøre, og det er enda bedre når det er noe så enkelt som å lære dem å snuse rundt.

Husk at en sliten hund er en lykkelig hund. Å holde den i mental og fysisk god form er ditt ansvar. Gi hunden din et formål ved å lære den å snuse på ting. Nose Work er en enkel aktivitet som alle kan gjøre i sitt eget hjem.

En av de beste tingene med å lære en hund grunnleggende Nose Work er at de aldri er for unge eller gamle til å lære; det er en flott aktivitet for enhver hund med tanke på at de har riktig motivasjon.

Velg korrekte leker eller godbiter for Nose Work

For å få hunden din til å søke, trenger du noe lokkende og attraktivt. Du kan bruke godbiter eller noen av hundens leker. For noen hunder passer hundens tørrfôr også. Hvis hunden din er kresen, velg hundens absolutte favorittleke eller godteri. Det lille ekstra "wow, hva er det som lukter så godt?" kan bidra til å holde hunden mer fokusert.

Hvordan komme i gang med grunnleggende Nose Work

Når du begynner med Nose Work, anbefaler vi at du holder deg innendørs ettersom det er mye mindre distraherende. Hunden din skal ha en "stopp" -kommando og kunne innkalling før du begynner.

Lær hunden din "finn" -kommandoen slik at hunden din vet når Nose Work-aktiviteten har startet. Hvis du allerede bruker "finn" til noe annet, kan det hende du må komme på et annet begrep som er spesifikt for Nose Work, for eksempel "Søk".

For å starte leken må hunden din være på et bestemt sted. Mens den ser på deg plasserer du godbiter eller hundens favorittleke i den andre enden av rommet. Be deretter hunden din om å finne/søke. Etter noen repetisjoner vet hunden hva du forventer at den skal gjøre.

Når hunden din har lært "finn/søk", kan dere ta ting til neste nivå. Mens hunden din holder seg på plass, plasser godteri eller leker utenfor syne. Tanken med denne søkeaktiviteten er å gradvis bygge opp til nye avstander og områder. Start i ett eller to rom. Når du er sikker på at hunden din kan kommandoen "finn/søk", er det på tide å gå videre til neste trinn - skjule ting rundt huset.

Hvilken hånd? - Den enkleste Nose Work-aktiviteten

En av de første Nose Work-lekene du kan lære hunden din er "Hvilken hånd?". Det er den enkleste metoden for å venne hunden til å bruke nesen i stedet for øynene. Legg et lite stykke mat eller godbiter i en av hendene dine og lukk knyttneven mens hunden din ser på.

Hold knyttnevene foran hunden din og spør den "Hvilken hånd?". Ros hunden når han skyver lett eller legger nesen eller potene på rett hånd. Hvis hunden din velger feil hånd, åpner du dem for å vise den hvor godteriet er. Ikke gi hunden godbiten hvis den velger feil hånd, men ikke skjell ut hunden heller. Bare lukk knyttneven og prøv igjen. Når hunden får det til, gi den mye ros og belønn den med godbiter. Med enkle leker som dette vil hunden din til slutt begynne å bruke sitt naturlige talent, nesen, i stedet for å stole på synet.

Nose Work er ekstremt allsidig

Basic Nose Work er allsidig, noe som gjør det til en av de første aktivitetene vi anbefaler at du lærer hunden din. Det kan gjøres i hvilket som helst miljø, med et hvilket som helst antall leker eller godbiter. Du trenger ikke å skynde deg til butikken for å kjøpe noe utstyr - og det kan praktiseres nesten hvor som helst, innendørs eller utendørs.

Etter å ha jobbet med det grunnleggende en stund begynner hunden din å utvikle evnen til å bedre skille mellom lukter. Du kan øke hundens dyktighet ved å fokusere på et bestemt leketøy og få den til å fokusere på å finne det blant andre gjenstander.

Lykke til!

Matilda
Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen