Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Regntøy

Uansett om det regner eller ikke, må hunden ut. Mange hunder hater regnet, men med regntøy er det vanligvis ikke noe problem å få hunden med deg ut selv om det regner. Regntøy for hund er viktig dersom du har en hund med middels til lang pels og vil unngå å tørke hunden etter hver våt tur. Regntøy beskytter også hunden med kort eller ingen pels mot kalde vinder og forhindrer at hunden blir våt helt inn til huden. Regntøy skal være laget av lette materialer og med et design som ikke hindrer hundens bevegelser. Regntøy finnes i ulike design, materialer, farger og størrelser så du kan finne noe som passer din hund og hundens behov.

Regntøy i forskjellige design

Hos oss finner du regnjakker, regnoveraller eller en smart paraply som du kan feste i kobbelet. Flere av våre regnjakker er utstyrt med hetter og en høy krage for å beskytte den følsomme nakken. Våre regnoveraller beskytter hele hundens kropp, inkludert beina, og er spesielt egnet for hunder med lang pels. Alt regntøyet vårt kan justeres for en perfekt passform. Flere av regnklærne våre er fôret for ekstra varme, og vi har også regnjakker fra Hurtta med laminering på innsiden som reflekterer hundens kroppsvarme, noe som øker regnjakkens varmeegenskaper betydelig. Uansett om du ønsker et fargerikt regntøy med mønstre eller noe mer diskret, så finner du det hos oss. Husk å velge regntøy med reflekser for mørke høstturer eller sene kveldsturer.

Hva du skal tenke på når du velger regnklær

Har du en hund som vokser kan det være en god idé å skaffe regntøy som er justerbare i størrelsen. Våre regnklær kan justeres rundt halsen, brystet og ryggen. På våre regnoveraller kan du også justere størrelsen rundt beina. Hvis du har en hund som hater alle typer klær kan en praktisk paraply fra Puppia være et godt alternativ i stedet. Paraplyen har en lenke som du fester i hundens sele eller halsbånd (selen anbefales først og fremst).

Hvordan vet jeg hvilken størrelse som passer min hund?

For at vi skal kunne anbefale rett størrelse, må du måle hunden din. Målene vi trenger er omkretsen rundt nakke og bryst i tillegg til hundens rygglengde. Hvis du er usikker på hvordan du måler hunden din, kan du lese måleveiledningen vår her: https://www.doggie.no/magasin/slik-maler-du-hunden-din. Hvis du ikke har et målebånd, kan du bruke en snor som du deretter måler mot for eksempel et metermål eller lignende. Annen informasjon som kan være bra for oss å ha er hvilken rase og hvor gammel hunden din er.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker med topp kvalitet!