Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Nina Ottosson Hide N Slide Kompositt Lilla Aktiveringsleketøy
Nina Ottosson Hide N Slide Kompositt Lilla Aktiveringsleketøy
Nina Ottosson Hide N Slide Kompositt Lilla Aktiveringsleketøy
På lager for umiddelbar levering

Nina Ottosson Hide N Slide Kompositt Lilla Aktiveringsleketøy

Ingen anmeldelser
kr 279
Les mer om produktet
Bestill før 14 så sendes bestillingen samme dag!

Produktbeskrivelse

Dog Hide N' Slide er like morsom som navnet antyder! Den underholder og stimulerer hunden din, og sørger for at hunden ikke kjeder seg! Morsom aktivering for alle hunder uansett alder, størrelse eller rase.

FUN IS IN THE NAME:
Nina Ottosson Dog Hide N' Slide er like morsom hver gang hunden leker med den! Gjem godbiter eller mat i de ulike rommene og la hunden din finne ut hvordan den skal få tak i det.

REAL WOOD LOOK:
Dog Hide N' Slide er laget av et unikt komposittmaterial som har alle fordelene til både tre og plast. Mer holdbart og praktisk enn tre, motstandsdyktig mot fuktighet og enkelt å rengjøre, og fliser ikke som tre.

NO REMOVABLE PARTS:
Ingen løse deler. Spillets innebygde deler løsner ikke når hunden leker med det. Den robuste konstruksjonen gjør at spillet varer lenge, noe som både du og hunden din vil sette pris på.

GREAT FOR ALL DOGS:
Dog Hide N’ Slide passer for de fleste hunder, uavhengig av alder, rase eller størrelse.

LEVEL 2 CHALLENGE:
Dette spillet er litt mer utfordrende enn Nivå 1, med flertrinns problemløsning.

HOW TO PLAY:
Legg godbiter eller mat i de nedsenkede hullene og i klossene gjennom hullet på toppen av klossen. La "vingene" dekke for de nedsenkede hullene med godbiter. La spillet begynne! Sett spillet ned på gulvet og vis hunden hvordan det gjøres. Hunder er smartere enn man tror, man må bare vise dem hva de skal gjøre! Roter "vingene" for å variere vanskelighetsgraden, og vis hunden hvordan du beveger klossene for å komme til godbitene.

FROZEN PUZZLE:
Bland litt hundemat med kjøtt eller raw food med vann, ha litt i hvert hull, eller legg en pølsebit/godbit i hvert hull og hell over litt vann. Sett spillet i fryseren til det er frossent. Perfekt for energiske hunder, varmt vær eller for en ekstra lang lekestund.

PLAY TOGETHER:
Nina Ottosson Dog Puzzle Games går et skritt lengre enn vanlige leketøy – produktene er hjernetrim for hunden din. Ikke la hunden være alene med leken, og ikke la den tygge eller bite på den. Lær hunden å bruke leketøyene - lek og ha det morsomt sammen. Legg den vekk til neste gang når dere er ferdige.

EASY TO CLEAN:
Rengjør med varmt rennende vann og et mildt vaskemiddel, skyll grundig.

Størrelse:
33 cm x 33 cm, høyde 5 cm.

HURTIGFAKTA

Detaljer

SKU
6351364

anmeldelser0

Relaterte produkter

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen