Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Nina Ottosson Dog Worker Kompositt Grønt Aktiveringsleketøy
Nina Ottosson Dog Worker Kompositt Grønt Aktiveringsleketøy
På lager for umiddelbar levering

Nina Ottosson Dog Worker Kompositt Grønt Aktiveringsleketøy

Inkludert i kampanje :10 % RABATT VED KASSA
Ingen anmeldelser
kr 319
Les mer om produktet
Bestill før 14 så sendes bestillingen samme dag!

Produktbeskrivelse

Spin, scoot & treat! Nina Ottosson Dog Worker lar hunden din jobbe for godbitene!

PLAY TIME CHALLENGE:
Den ultimate utfordringen for din hund. Nina Ottosson Dog Worker kan fylles med godbiter eller mat for en morsom aktivering som styrker kontakten mellom deg og hunden din og gir hunden en utfordring. Hjelp hunden din å bli en ordentlig Puzzle Master!

REAL WOOD LOOK:
Nina Ottosson Dog Worker er laget av et unikt komposittmaterial som har alle fordelene til både tre og plast. Mer holdbart og praktisk enn tre, motstandsdyktig mot fuktighet og enkelt å rengjøre, og fliser ikke som tre.

CHALLENGING FUN:
De hevede puslebitene i Dog Worker må flyttes for å komme til godbitene, og gir hunden en utfordring som er morsom og stimulerende. Nina Ottosson Dog Puzzle Games passer for alle hunder uansett alder, størrelse eller rase. Dette spillet på Nivå 3 anbefales for hunder som behøver en større utfordring, men kan tilpasses de fleste hunder.

NO REMOVABLE PARTS:
Ingen løse deler. Spillets innebygde deler løsner ikke når hunden leker med det. Den robuste konstruksjonen gjør at spillet varer lenge, noe som både du og hunden din vil sette pris på.

LEVEL 3 CHALLENGE:
Et steg opp fra Nivå 2. Dog Worker er litt vanskeligere og utfordrer hunden din på nye måter. Dersom hunden din takler de enklere spillene, er Nivå 3 et smart valg!

HOW TO PLAY:
Legg godbiter eller mat i de nedsenkede hullene rundt om og under den roterende skiven, så vel som inne i klossene gjennom hullet på toppen av klossen. La "vingene" dekke for de nedsenkede hullene med godbiter. La spillet begynne! Sett spillet ned på gulvet og vis hunden hvordan det gjøres. Hunder er smartere enn man tror, man må bare vise dem hva de skal gjøre! Roter "vingene" for å variere vanskelighetsgraden, og vis hunden hvordan du beveger klossene og den roterende skiven for å komme til godbitene.

FROZEN PUZZLE:
Bland litt hundemat med kjøtt eller raw food med vann, ha litt i hvert hull, eller legg en pølsebit/godbit i hvert hull og hell over litt vann. Sett spillet i fryseren til det er frossent. Perfekt for energiske hunder, varmt vær eller for en ekstra lang lekestund.

PLAY TOGETHER:
Nina Ottosson Dog Puzzle Games går et skritt lengre enn vanlige leketøy – produktene er hjernetrim for hunden din. Ikke la hunden være alene med leken, og ikke la den tygge eller bite på den. Lær hunden å bruke leketøyene - lek og ha det morsomt sammen. Legg den vekk til neste gang når dere er ferdige.

EASY TO CLEAN:
Rengjør med varmt rennende vann og et mildt vaskemiddel, skyll grundig.

Størrelse:
Diameter 34.5 cm, høyde 5 cm.

HURTIGFAKTA

Detaljer

SKU
6351362

anmeldelser0

Relaterte produkter

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen