Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Nina Ottosson Dog Brick Aktiveringsleke
Nina Ottosson Dog Brick Aktiveringsleke
Nina Ottosson Dog Brick Aktiveringsleke
Nina Ottosson Dog Brick Aktiveringsleke
Nina Ottosson Dog Brick Aktiveringsleke
På lager for umiddelbar levering

Nina Ottosson Dog Brick Aktiveringsleke

Inkludert i kampanje :10 % RABATT VED KASSA
Ingen anmeldelser
kr 279
Les mer om produktet
Bestill før 14 så sendes bestillingen samme dag!

Produktbeskrivelse

Et spill med flere forskjellige rom, hvor hunden må løfte og skyve blokker og åpne lokkene for å finne godbitene som skjuler seg inni! Dog Brick underholder og stimulerer hunden din og sørger for at hunden ikke kjeder seg.

EN NY MÅTE Å LÆRE PÅ:
Nina Ottosson Dog Brick er et av de nyeste og mest allsidige hundespillene, og gir hunden din nye utfordringer hver gang dere leker!

FLIP, FIND & SLIDE:
Nina Ottosson Dog Brick har tre ulike funksjoner, med skyvbare og åpningsbare rom og beinformede blokker som gir en ekstra utfordring!

MORSOMT FOR ALLE HUNDER:
Nina Ottosson Dog Brick er perfekt for å underholde og stimulere hunden din. Den kan brukes til å holde urolige hunder i aktivitet, og bidra til å forhindre at de blir lei og uønsket oppførsel.

NIVÅ 2 UTFORDRING:
Dog Brick er litt mer utfordrende enn nivå 1, med problemløsning i flere trinn som kan varieres. Det gir hunden din en mental utfordring som gjør at den kan utvikle seg og ha det gøy sammen med deg.

HVORDAN MAN LEKER:
Legg godbiter eller mat i alle rom nederst og inne i de flyttbare blokkene. Dekk de midterste rommene med de hvite benformede puslebitene. Jo flere rom som dekkes, jo vanskeligere blir det. La spillet begynne! Vis hunden hvordan spillet fungerer og oppmuntre til å lete etter innholdet. Hunder er smartere enn du tror, ​​du trenger bare å lære dem hva de skal gjøre! I begynnelsen kan dere leke uten de hvite puslebrikkene og med lokkene åpne, så hunden blir interessert.

FROZEN PUZZLE:
Bland litt hundemat med kjøtt eller raw food med vann, ha litt i hvert hull, eller legg en pølsebit/godbit i hvert hull og hell over litt vann. Sett spillet i fryseren til det er frossent. Perfekt for energiske hunder, varmt vær eller for en ekstra lang lekestund.

LEK SAMMEN:
Nina Ottosson Dog Puzzle Games går et skritt lengre enn vanlige leketøy – produktene er hjernetrim for hunden din. Ikke la hunden være alene med leken, og ikke la den tygge eller bite på den. Lær hunden å bruke leketøyene - lek og ha det morsomt sammen. Legg den vekk til neste gang når dere er ferdige.

ENKEL Å RENGJØRE:
Rengjør med varmt rennende vann og et mildt vaskemiddel, skyll grundig. Fyll på igjen for mer moro!

Størrelse: 31.5 cm x 21 cm, høyde: 4 cm.

HURTIGFAKTA

Detaljer

SKU
6351324

anmeldelser0

Relaterte produkter

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen