Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Lys opp i mørket

Øk både din og hundens synlighet nå som den mørke årstiden er her. Vi anbefaler at du kombinerer hundens utstyr med en hundelampe og en refleks på hunden (og deg selv). Refleksen synes bra når den blir truffet av lys, mens lampen er synlig når det er helt mørkt.

Her kommer noen tips til praktiske reflekterende og lysende produkter for deg og din hund.

 • Orbiloc Safety Light
  Orbiloc Safety Light hundelampe er en synlig og lett lampe som festes til hundens halsbånd, sele eller kobbel. Orbiloc Safety Light hundelampe gjør hunden din synlig i mørket i en avstand på opptil 5 km og hjelper hunden og eieren med å bevege seg trygt i trafikken i mørketiden. Du kan også enkelt se hvor hunden er hvis den går løst.
 • Orbiloc Reflective Carabiner
  Å ha på seg refleks er en enkel måte å beskytte deg selv og hunden din mot å bli truffet og skadet av biler, sykler og andre kjøretøy. Orbiloc Reflective Carabiner fanger oppmerksomhet når den reflekterer lys fra kjøretøyets lykter. Orbiloc Reflective Carabiner er lett og kan enkelt festes til mange forskjellige gjenstander: jakker, vesker eller hundens halsbånd/sele og kobbel. Et godt supplement til Orbiloc Safety Light.
 • Hurtta Monsoon ECO Rosehip Regndekken
  Regnjakken Monsoon er et perfekt plagg for alle hunder i regn, vind og skittent vær. De store reflekstrykkene på baksiden av jakken og 3M-refleksene på ryggen øker sikkerheten og synligheten i mørket. Monsoon er laget av et elastisk og lydløst stoff, behagelig å bruke og rask å ta på. Den sterke oransje fargen gjør hunden godt synlig og vekker oppmerksomhet.
 • Hurtta Weekend Warrior
  Hele Weekend Warrior-serien består av produkter med store reflekstrykk og reflekterende detaljer som gjør deg og hunden din synlige når dere er ute og går i mørket. Den ergonomiske selen i fargene Neon Orange og Neon Lemon anbefales på det sterkeste til mørke turer takket være de sterke, lyse fargene. Kombiner gjerne med et matchende kobbel fra samme serie.
 • Julius K9 IDC Hundesele UV
  UV-selene har en ekstra sterk lysende farge som passer til alle aktive hunder og selskapshunder som liker å gå turer i mørket. På sidene av selen finner du borrelåsmerker med Julius K9s logo som er selvlysende og utskiftbare. For å gjøre selen mer personlig kan denne logoen endres. Egendesignede borrelåsmerker kan kjøpes separat her. Selen har et bredt reflekterende bånd over skulderen og reflekterende tråd sydd i kantene.
Matilda
Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
 • Rask levering direkte fra vårt lager

 • Enkle returer og størrelsesbytter

 • Premium varemerker!

din handlevogn
 • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen