Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Hvorfor hunden din trenger en flytevest

Hvorfor burde hunden min bruke en redningsvest?

Det enkleste svaret på hvorfor du bør investere i en redningsvest for hund er at det er din jobb som hundeeier å holde hunden din trygg. Alle foreldre vet at den eneste måten å beskytte barna sine når de seiler eller svømmer er å sette på de en redningsvest, uansett hvor lite de liker det og uansett hvor godt de svømmer. Som hundeeiere har vi det samme ansvaret for å holde hundene våre trygge i tilfelle en ulykke.

Dessuten, selv om hunden din er en god svømmer, kan den med fordel bruke en redningsvest for å gjøre den mer synlig dersom dere skulle bli skilt i vannet. I kaldt vann eller vann med sterke strømmer kan noen få sekunder utgjøre en stor forskjell for å garantere hundens sikkerhet.

Det finnes også hunder som rett og slett ikke er bygget for å være svømmere. Hunder som har naturlig lavt kroppsfett, for eksempel en Whippet eller Greyhound, kan ha problemer med å holde seg flytende og holde seg varme i kaldere vann. Eldre hunder eller hunder som ikke er i form, kan mangle utholdenheten de trenger for å holde seg flytende. Selv for kortbeinte hunder kan det være vanskelig å holde seg flytende.

Når trenger hunden min redningsvest?

Noen hunder trenger kanskje bare en redningsvest når de er på båt, mens det for andre kan være lurt å ha på seg en bare de går langs en innsjø. Andre må kanskje bruke en for å svømme i et basseng. Hvis du drar på båt, er det lurt at alle hunder (og folk for den saks skyld!) alltid bruker redningsvest. Noen av de farlige faktorene forbundet med båtulykker strekker seg også til hunder her, inkludert hypotermi, utmattelse, skader fra båtskader eller sterke strømmer.

Redningsvest selv om hunden min er en god svømmer?

Ulykker forekommer også med hunder som ble avlet for å elske vann, som Labrador Retrievers eller Portugisiske vannhunder. Alle typer hunder kan dra nytte av den ekstra beskyttelsen som en flytevest gir. Hvis en hund faller over bord eller en kano plutselig velter, kan panikken i det øyeblikket, i tillegg strømmer, bølger eller lave temperaturer, raskt overvelde selv den sterkeste svømmeren.

Dessuten kan selv den beste svømmeren lide av utmattelse i åpent vann. En redningsvest kan bidra til å holde hundens hode over vannet i nødsituasjoner, men kan også tillate hunden å bruke mindre energi når den leker og svømmer, noe som forlenger tiden dere begge kan ha det gøy i vannet!

Hvordan skal en flytevest sitte?

Å skaffe en redningsvest for hund er det første steget, men hvis den ikke passer bra gjør den ikke mye nytte. For å sikre at hundens redningsvest sitter riktig må du starte med å ta nøyaktige målinger. Vei hunden din først for å sikre at den er innenfor vektgrensen for en bestemt størrelse og merke av redningsvest. Deretter måler du hundens lengde fra nakken helt bak til haleroten. Til slutt måler du hundens omkrets rundt den bredeste delen av nakken og den bredeste delen av brystet.

Når du bestiller hundens redningsvest må du sørge for at hundens mål er innenfor produsentens anbefalinger. Før du bruker redningsvesten i vannet, la hunden løpe rundt og sjekke om redningsvesten sitter på plass og at hunden din virker komfortabel og glad.

Funksjoner

Her er noen funksjoner du bør se etter når du er på jakt etter en redningsvest til hunden din.

  • Det første du vil legge merke til når du ser etter en flytevest er at de er tilgjengelige i en rekke farger og mønstre. Velg en flytevest i en lys sterk farge som holder hunden din så synlig som mulig.
  • Et slitesterkt håndtak som hjelper deg med å ta tak i og løfte hunden din opp av vannet.
  • Se etter en D-ring eller kobbelfeste. Dette gir deg mer fleksibilitet hvis du trenger å ha hunden i bånd når den svømmer og leker i vannet.
  • Reflekterende detaljer kan også øke synlighetsfaktoren for hunden din, spesielt hvis den svømmer ved daggry, skumring eller om natten.
Forslag til redningsvester fra Doggie

Hurtta Life Saviour - Life Saviour en ny generasjon strømlinjeformede redningsvester for hunder, ideell for svømming, vannredning, rehabilitering, båtliv og jakt. Det spesielle designet gjør redningsvesten veldig tettsittende.

Ruffwear Float Coat - For hunder som elsker å bli med på båtturer, kajakkpadling, seiling, paddle board etc. Laget for hunder i alle former og størrelser. Designet gjør det mulig for hunden å svømme uhindret. Med reflekterende detaljer for ekstra synlighet. Float Coat har et sterkt håndtak som er perfekt for å løfte hunden inn og ut av vannet.

MATILDA
Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen