Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

En rask og enkel guide for rengjøring av hundeleker

Hunden din har sannsynligvis et par favorittleker som den tygger på og leker med, både innendørs og utendørs, men når var sist du rengjorde lekene? Her er en rask og enkel guide til rengjøring av hundeleker.

Hvorfor det er viktig

Hvis du ikke føler deg motivert til å rense hundens leker, les det følgende: Hundeleker er på toppen av tingene du har hjemme som bærer flest bakterier ifølge NSF International. Fordi hunder primært bruker munnen til å leke, inntar de alle bakteriene som lekene deres bærer på. Hvis hunden din liker å slikke deg i ansiktet, kan den overføre bakteriene til deg.

Hvordan man rengjør harde hundeleker

Her er en DIY-løsning som består av halvparten vann, halvparten eddik. Du kan bruke denne blandingen eller et hvilket som helst hundesikkert rengjøringsmiddel for å skrubbe hundens leker for hånd eller for å vaske dem i oppvaskmaskin eller vaskemaskin.

Rengjøring av plysjleker/myke leker

Når du rengjør hundens myke leker, må du enten bruke et mildt vaskemiddel eller unngå å bruke vaskemiddel helt. Du kan også vaske myke leker for hånd med løsningen ovenfor. Lufttørk deretter lekene eller legg dem i tørkeskapet (ikke bruk tørketrommelen). For å unngå mugg, må du sørge for at myke leketøy er helt tørre før du gir dem til hunden din eller legger dem i lekekurven.

Del opp leketøyene

Vurder å dele hundens favorittleker i to grupper og vask hver gruppe regelmessig. For eksempel kan du vaske lekene i gruppe nr. 1 i løpet av første og tredje uke i måneden og leker i gruppe nr. 2 i løpet av andre og fjerde uke. På den måten har hunden din alltid et nytt leketøy å leke med. Rengjøring av hundeleker er avgjørende for din og din hunds helse.

Matilda
Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen