Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

I denne kategorien finner du tilbehør til hunder. Et tilbehør kan være morsomt å ha ved spesielle anledninger eller på hverdagsturer. Her finner du komfortable, varmende tilbehør som hatter, skjerf og slips. En sløyfe gjør hunden ekstra fin på fester eller middager. Sørg for å ha kameraet klart for flotte bilder. Din hund kommer til å elske oppmerksomheten den får! En hatt varmer hundens følsomme hode og ører under kalde og vindfulle turer. Kombiner gjerne hatten med et koselig skjerf som beskytter hundens følsomme nakke og gir ekstra varme. Våre hundehatter er dekorert med en søt dusk. Hattene lukkes med en praktisk plastspenne eller knytes under haken. Husk på å tilpasse tilbehøret til din hund og situasjon. Hunden din skal aldri føle seg ukomfortabel i tilbehørene sine. Det er derfor viktig at du velger riktig størrelse for hunden din slik at tilbehøret passer godt og hunden ikke føler noe ubehag.

Hvorfor skal hunden min bruke hundetilbehør?

Tilbehør kan brukes av praktiske årsaker, men også fordi det rett og slett er fint. Med vårt sortiment kombinerer vi begge deler. En hund med lite eller ingen pels i det hele tatt kan fryse når det er kaldt ute, og da kreves det at hunden har noe som varmer den opp og beskytter den i kaldt og vindfullt vær. Våre hundetilbehør er tilgjengelig i en rekke design og størrelser som passer til alle hunder. Mange ser på tilbehør til hunden som unødvendig, men faktum er at ikke alle hunder tåler påkjenningene kaldt vær medfører.

Hvordan vet jeg hvilken størrelse som passer min hund?

For at vi skal kunne anbefale rett størrelse, må du måle hunden din. Målene vi trenger er omkretsen rundt nakke og bryst i tillegg til hundens rygglengde. Hvis du er usikker på hvordan du måler hunden din, kan du lese måleveiledningen vår her: https://www.doggie.no/magasin/slik-maler-du-hunden-din. Hvis du ikke har et målebånd, kan du bruke en snor som du deretter måler mot for eksempel et metermål eller lignende. Annen informasjon som kan være bra for oss å ha er hvilken rase og hvor gammel hunden din er.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker med topp kvalitet!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen