Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Kjøp juleklær til din hund på doggie.no

Selvfølgelig skal hundene våre også ha de fineste juleklærne! Når du velger juleklær til hund er det greit å huske på at juleklærne du velger ikke bare skal være fine og søte men også at hunden skal kunne bevege seg fritt i juleklærne sine. Det skal være lett for hunden å gå, leke og tulle! Juleklær skal være morsomt og spennende! Invester i en julegenser, nisselue og et nisseskjerf slik at du enkelt kan mikse og matche til alle kommende julefester. Med våre fantastiske juleklær for hunder vil din firbeinte venn bidra maksimalt til julestemningen! Sørg for at du har kameraet klart for flotte bilder. Hunden din vil elske all oppmerksomheten. Vårt fantastiske utvalg av juleklær til hunder gjør det enkelt å finne fine juleklær. Du finner juleklær til hunder i alle størrelser og aldre i denne kategorien.

Julegensere og nissedrakter for alle hunder

Hvert år kommer det flere herlige juleklær i nye modeller, farger og design. Derfor jobber vi hardt for å alltid være oppdatert på nye merker og trender. Det betyr at vi i dag kan tilby våre kunder de beste og fineste juleklærne til hunder på markedet. Velg mellom alt fra varme og behagelige gensere og jakker til søte nisseluer og hundeseler.

Bruksområder

En hundegenser eller hundejakke kan brukes både innendørs og utendørs for å varme den kalde hunden. En tynnere genser kan brukes som den er eller under en hundejakke for ekstra varme på kjølige vinterturer. En nisselue blir prikken over i-en på årets julekort i kombinasjon med et juleskjerf og en hundegenser.

Hvordan vet jeg hvilken størrelse jeg skal velge?

For at vi skal kunne anbefale riktig størrelse må du måle hunden din først. Er du usikker på hvordan du skal måle hunden din kan du lese vår måleguide. Har du ikke målebånd kan du bruke for eksempel en snor som du etterpå måler med for eksempel et metermål eller lignende. Annen informasjon som kan være bra for oss å vite er hvilken rase og hvor gammel hunden din er.

  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen