Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Hundesko kan utgjøre en stor forskjell for hunden din når den går på varm asfalt, salte vinterveier eller løper på grus. En hund med følsomme poter som lett får sprekker eller kramper i kulden, kan med fordel bruke hundesko og sokker. Hvis hunden din lett får sopp i potene, skyldes dette fuktighet. Med et par hundesko forhindrer du at potene blir våte og fuktige og eliminerer dermed risikoen for sopp. Hundesko og sokker kan brukes til forebyggende formål for å unngå unødvendig dyre veterinærkostnader for skadede poter. I denne kategorien finner du praktiske hundesko og sokker for å beskytte hundens poter mot ytre påkjenninger eller som hjelper hunder som har følsomme og skadede poter. Mange ser på hundesko og sokker som noe unødvendig, men faktum er at ikke alle hunder tåler påkjenningene potene blir utsatt for på daglig basis. Våre hundesko og sokker er tilgjengelig for både store og små hunder.

Hundesko

Vi har hundesko for aktive hunder som vil være med på skiturer eller lange turer der potene utsettes for harde påkjenninger som vinterkulde, is og ujevnt underlag. For disse anledninger anbefaler vi Grip Tex fra Ruffwear og Outback Boots fra Hurtta. Vi har også et stort utvalg av hundesko som passer for gåturer i by og andre roligere aktiviteter. Hundeskoene lukkes enkelt og praktisk med en eller to borrelåser som holder skoene på plass. Noen sko har også borrelås kombinert med glidelås. Hundeskoene har holdbare sklisikre gummisåler for et godt og sikkert grep. Noen hundesko har refleksdetaljer for god synlighet i mørket.

Sokker

For hunder som lett fryser på potene, har vi komfortable og myke hundesokker i forskjellige farger og modeller. Hundesokkene er sklisikre på undersiden og gir et godt grep på glatte overflater og beskytter også gulv og møbler mot riper. Hundesokker kan også brukes ved helbredelse av skadede poter. Alle hundesokkene selges i sett på 4 og er elastiske, noe som gjør dem enkle å ta på og av.

Hvilken størrelse burde jeg velge?

La hunden din stå på et papir og marker på forsiden og baksiden av poten der den berører papiret. Mål deretter med for eksempel et målebånd mellom markeringene du har gjort for nøyaktig dimensjonering. Sammenlign deretter med størrelsestabellen for å finne korrekt størrelse for din hund.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker med topp kvalitet!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen