Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Hundegensere & T-skjorter

Har du en hund som fryser mye og har lite eller ingen pels, kan en hundegenser hjelpe hunden å få opp og holde varmen. Hundegensere har blitt stadig mer populært takket være alle bruksområdene. Hundegensere og t-skjorter finnes i en rekke ulike design og størrelser for å passe alle hunder. Ønsker du en hundegenser som viser din hunds personlighet, en morsom og fargerik hundegenser til festen, eller ønsker du en diskret hundegenser i jordnære farger så har vi også det. Har du en hund som vokser kan det være bra å tenke på om du vil at hunden skal kunne bruke genseren over lengre tid. Velg i så fall en størrelse større så hunden kan vokse inn i genseren.

Bruksområder

En strikket hundegenser eller fleecegenser for hund kan brukes både innendørs og utendørs for å varme opp den kalde hunden. En hundegenser kan også forhindre at hunden slikker eller skraper på overfladiske sår. En tynnere t-skjorte kan brukes som den er eller under en hundejakke for ekstra varme under kalde turer.

Hundegensere med sele

Vi har hundegensere fra Puppia med integrert hundesele. Den integrerte selen gjør ting lettere når dere skal ut på tur. Det eneste du behøver å gjøre er å ta på genseren siden selen er integrert.

Hvordan vet jeg hvilken størrelse som passer min hund?

For at vi skal kunne anbefale rett størrelse, må du måle hunden din. Målene vi trenger er omkretsen rundt nakke og bryst i tillegg til hundens rygglengde. Hvis du er usikker på hvordan du måler hunden din, kan du lese måleveiledningen vår her: https://www.doggie.no/magasin/slik-maler-du-hunden-din. Hvis du ikke har et målebånd, kan du bruke en snor som du deretter måler mot for eksempel et metermål eller lignende. Annen informasjon som kan være bra for oss å ha er hvilken rase og hvor gammel hunden din er.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker med topp kvalitet!