Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Når hunder er i eller rundt vann er det viktig å ha en flytevest eller redningsvest til hund. En hundeflytevest øker hundens sikkerhet i vann og på land. I denne kategorien har vi samlet flytevester som er spesielt designet for hunder. Vi synes at alle hunder som er i båt, svømmer i sjøen, hopper fra brygga eller leker ved strandkanten skal ha en hundeflytevest på seg. Jakthunder kan også ha nytte av en redningsvest når de jakter i et område med vann. En riktig utformet redningsvest hjelper hunden å holde seg flytende i vannet og hindrer ikke hundens bevegelser, verken i vann eller på land.

Slik velger du rett flytevest

Det finnes mange forskjellige redningsvester for hund å velge mellom, og valget er ikke alltid åpenbart. En flytevest for hund med et praktisk håndtak på ryggen er en bra investering. Takket være håndtaket kan du enkelt hjelpe hunden din inn og ut av vannet. En hundeflytevest skal vanligvis være lett og ikke tung for hunden å bruke. I størrelsestabellene går man ofte etter vekt på hunden. Har din hund mye pels, vil den gå opp i vekt når den blir våt, så husk det når du velger størrelse og legg til litt ekstra vekt. Noen ganger må du måle fra haleroten til nakken for å se hvilken størrelse som passer best til hunden din. Vi har redningsvester som passer alle hunder. Trenger du hjelp med å finne riktig størrelse? Ikke nøl med å kontakte vår kunnskapsrike kundeservice på info@doggie.no.

Hva du skal se etter

En redningsvest til hund må være utformet på en ergonomisk måte, og hunden må kunne bevege seg fritt. Hundeflytevester skal ikke gli rundt på hundens kropp, og hunden skal ikke kunne vikle seg inn i stropper som henger løst. Velg en redningsvest for hund som har et feste for kobbelet så du har 100% kontroll på hunden din i både vann og på land. Velg helst en hundeflytevest i en sterk lysende farge, da blir hunden mer synlig i vannet. Velg gjerne en redningsvest med refleks for god synlighet når mørket faller på.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen