Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fest & Kostymer

La hunden bli med på halloween-feiring, fest eller julefeiring! I denne kategorien finner du hundekostymer og klær til fest som kommer til å gjøre hunden din til festens midtpunkt. Vi har tatt inn en haug med kostymer for både små og store hunder. Våre kostymer er designet for å ikke plage eller skade hunden på noen måte. Gjør hunden din ekstra fin i løpet av julen og til julekortet med en nissedrakt, nisselue eller et nisseskjerf. Til halloween kan du velge å kle ut hunden din som en tøff krokodille, eller hvorfor ikke en edderkopp? Hvis du skal gifte deg har vi det perfekte antrekket til den firbeinte ringbæreren, en stilig klassisk smoking! Rolig nyttårsaften med hunden? Da har vi selvfølgelig fine hundesløyfer og rosetter for kvelden. Sørg for å ha kameraet klart for å ta flotte bilder. Hunden din kommer til å elske oppmerksomheten!

Hva du burde tenke på når du kjøper et kostyme til hunden din

Tenk hva hunden din liker og velg et kostyme som passer hunden din. Hunden din skal aldri føle seg ukomfortabel i kostymet sitt. Kostymet skal heller aldri hindre hundens naturlige bevegelsesmønster. Det er derfor viktig at du velger riktig størrelse for hunden din slik at kostymene passer godt og hunden ikke føler noe ubehag.

Hvordan vet jeg hvilken størrelse som passer min hund?

For at vi skal kunne anbefale rett størrelse, må du måle hunden din. Målene vi trenger er omkretsen rundt nakke og bryst i tillegg til hundens rygglengde. Hvis du er usikker på hvordan du måler hunden din, kan du lese måleveiledningen vår her: https://www.doggie.no/magasin/slik-maler-du-hunden-din. Hvis du ikke har et målebånd, kan du bruke en snor som du deretter måler mot for eksempel et metermål eller lignende. Annen informasjon som kan være bra for oss å ha er hvilken rase og hvor gammel hunden din er.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen