Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Tannpleie for hund

Plakk og tannkjøttbetennelse er to av de vanligste problemene som veterinærer ser hos hunder. Dårlig tannhygiene kan føre til tannkjøttsykdommer, tap av tenner, og - hvis ikke blir behandlet - mer alvorlige tilstander som bakterielle infeksjoner i hjerte, lever eller nyrer.

Å pusse hundens tenner hjelper til med å fjerne plakk og bremse utviklingen av tannsten. Når du begynner å pusse bør du gjøre det gradvis og gjøre det til en hyggelig opplevelse for hunden. Start med en fingerbørste og rør hundens tenner forsiktig.
Når hunden blir litt mer komfortabel kan du begynne å bevege fingeren i milde, sirkulære bevegelser over fronten på tennene og tannkjøttet. Du kan til slutt bruke hundetannkrem - ikke bruk tannkrem for mennesker!
Når hunden din har blitt vant til dette, kan du begynne å bruke en hundetannbørste anbefalt av veterinæren din. Noen hunderaser, spesielt mindre, trenger mer tannpuss enn andre.
Sørg for å belønne kjæledyret ditt etterpå med lek eller en fin tur!
Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen