Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sykle med hund

Å ta en sykkeltur sammen er en morsom aktivitet og bra trening for hunden. Før man drar av gårde er det imidlertid et par ting man burde tenke på og forberede så hunden klarer å henge med!

UTSTYR DU KAN TRENGE

Hvis du vil at hunden skal trekke deg fremover, anbefaler vi at du bruker en trekksele. En trekksele sitter tett inntil kroppen og fordeler maksimal trekkraft over brystet og skuldrene. En trekksele er utviklet for å gi hunden full bevegelsesfrihet og begrenser ikke lungekapasiteten. Vi anbefaler Zero DC Faster.

Du trenger også en kjørestrikk. Du fester kjørestrikken til løkken på enden av trekkselen. En kjørestrikk gir myk og behagelig demping og er utmerket for sykling, kickbiking og ski. En kjørestrikk kan også brukes til løping og fotturer.

Sørg for å bruke refleks eller sikkerhetslys når det er mørkt ute og ta med en vannflaske!

Alle hunder kan bli med på sykkeltur, forutsatt at den er fullvoksen, frisk og ikke for gammel.

Hvis du har en mindre hund som ikke kan løpe så langt, anbefaler vi en sykkelkurv som du enkelt kan feste på sykkelstyret. Sykkelkurven vår med gitter sørger for at hunden din sitter trygt og den komfortable puten i bunnen sørger for at den sitter komfortabelt under turen.

INTRODUKSJON

Start med å lede sykkelen og la hunden gå ved siden av. Ta en lang gåtur med sykkelen og luft hunden ordentlig. Når hunden er vant til sykkelen, kan du sakte begynne å rulle sykkelen ved å stå på pedalen og trille. Til slutt kan du sitte på setet og begynne å sykle sakte. Ros og belønn hunden mye under treningen, så ikke glem å ta med godbiter i lommen!

Lykke til og kos dere på sykkeltur!

Matilda
Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen