Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Slik holder du hunden din kjølig i sommer

Gå på tur på morgenen eller kvelden

Ta lengre turer på morgenen eller sent på kvelden når temperaturen vanligvis er lavere. Ta bare korte turer midt på dagen. Hundens poter er følsomme, så kjenn på asfalten før du går ut. Er den for varm for deg er den også det for din hund. Hold dere på gresset eller andre kjøligere overflater, så kommer dere til å få mange fantastiske turer sammen.

Vann og skygge

Sørg for å holde et øye med vannskålen og bytt vannet ofte på varme sommerdager. Ta også med vannet når dere går tur eller skal av gårde et sted. Pass på at det alltid finnes et sted med skygge der hunden din kan legge seg, men husk at den også kan bli varm i skyggen. Prøv å finne et sted der det også er en liten bris. Finnes det ingen skygge? Heng opp et håndkle, laken eller lignende som gir beskyttelse.

Tilbehør og hjelpemiddel

Ha alltid med en flaske med vann, gjerne en med tilhørende skål som du enkelt og raskt kan brette ut. Kjølevester, seler og kjøleunderlag kan også gjøre det lettere for hunden i varmen. Et hundebasseng eller barnebasseng i hagen er også perfekt så hunden kan kjøle seg ned. Plasser bassenget i skyggen og la hunden avkjøle labbene eller legge seg ned.


Dersom hunden din virker trøtt og slapp, peser mye og ikke slutter å pese selv om den er innendørs, kaster opp eller har veldig løs avføring, burde du kontakte en veterinær med en gang.

Matilda
Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen