Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sjekkliste valp

Hva trenger du når du tar med deg en helt ny valp hjem? Her finner du våre tips til de aller viktigste tingene å ha på plass når du kommer hjem med ditt nye familiemedlem.

Valpefôr

Det er alltid bra å undersøke hvilket fôr valpen har fått tidligere. Dersom fôret hunden fikk hos sin oppdretter fungerte bra, er det en god idé å fortsette å gi valpen samme fôr.

Mat og vannskål

Det finnes en mengde skåler der ute i ulike design. Tenk på å velge skåler som en enkle å vaske og som er robuste og holdbare så du slipper å kjøpe nye etter bare noen få måneder.

Halsbånd, sele og kobbel

"Det spiller ingen rolle om du velger halsbånd eller sele. Det er ikke gjennom forskjellige typer utstyr du skal styre hunden din. Det skal du gjøre gjennom kommunikasjon og relasjon", sier hundecoachen Fredrik Steen.

Uansett hva du velger til din valp er det smart å tenke på din egen hund og velge det du synes føles rett. Et tips er å velge et halsbånd eller en sele som er justerbar og et lett kobbel, gjerne med reflekser.

Leketøy

Kjøp leketøy som er ufarlige å tygge på og slåss med. Sørg for å ha mange leker på lager. Valpen din tygger på alt den kan sette tennene i, og derfor er det bra at den har mange gode alternativer, slik at den lar skoene og møblene være i fred.

Noe deilig å ligge på

Husk å kjøpe en seng eller teppe som enkelt kan vaskes eller tørkes, siden ulykker lett kan skje. Mange valper liker å tygge, så hold øye med valpen så den ikke får i seg tråder, fyll eller noe annet potensielt farlig.

Hundegodteri til belønning og trening

Det kommer til å gå mye godteri når du trener valpen din. Juster godteriet etter størrelsen på valpen, en valp kan lett sette godteri i halsen hvis den får godteri som er for stort. Vi anbefaler at du velger så rene søtsaker som mulig med høyt kjøttinnhold.

Plukk opp etter valpen!

Forsikre deg om at du har hundeposer fra første dag sammen med det nye familiemedlemmet. En hundeposeholder som sitter på kobbelet kan være enkel å ta med, så du aldri glemmer å ta med deg hundeposene.

Klotang

En virkelig god klotang er viktig for å kunne gjøre klippingen til en positiv opplevelse. Sørg for å skaffe en som er skarp, og juster størrelsen til valpens størrelse. Hvis du er usikker eller har spørsmål, ta kontakt med din oppdretter eller veterinær.

Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen