Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Kan alle hunder svømme?

De fleste hunder kan og liker å svømme, men ikke alle er komfortable i vannet eller våger seg ut der de ikke når bunnen. Her får du tips til hvordan du får hunden din til å svømme og å like vannet bedre.

Hvordan du lærer hunden din å svømme

Du kan prøve å oppmuntre hunden din til å svømme gjennom å gå ut i vannet og se om den følger etter og belønne den med mye ros og deilige godbiter. Hunder som elsker å apportere leketøy på land, gjør det også vanligvis i vannet, så prøv med en flytende hundeleke. Du kan få hunden til å svømme ved å la den bli komfortabel på en viss dybde og deretter kaste leketøyet ut på gradvis dypere vann. Glem ikke å bruke en hundeflytevest!

Har du en venn med en hund som liker å svømme? Ta de med til stranden. Hvis hunden din ser en annen hund ha det gøy i vannet, kan den også våge seg ut.

Selv om hunden din etter hvert begynner å elske å svømme, er sikkerheten fremdeles opp til deg. Forsikre deg om at hunden din ikke blir for sliten, og vær klar over at valper og eldre hunder blir raskere slitne og virker mindre bevisste på trettheten deres før det er for sent. Hold dere unna sterke strømmer og områder med søppel som hunden kan vikle seg inn i.

Hold ikke-svømmeren komfortabel

Hvis hunden din ikke vil svømme til tross for disse tipsene, kan den likevel nyte å bli med deg til sjøen. Ta med et morsomt leketøy og lek sammen på stranden, legg ut et stort teppe og kos mens dere ser utover sjøen. Ta gjerne med noe godt som hunden kan tygge på mens du selv nyter noe snacks eller en bok.

Matilda
Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen