Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Hvordan gjøre hunden din glad og lykkelig!

Hunder er lojale; de bryr seg om og elsker deg. En hund krever ikke mye for å være lykkelig. Her er noen tips til hvordan du kan gjøre hunden din glad og lykkelig hver dag!

1. Gå på (flere og lengre) turer

Det høres ut som en no-brainer. Alle vet at hunder må ut på tur hver dag. Akkurat som om du ikke hadde ønsket å være fanget i et hus hele dagen, liker ikke hunder det heller. Skjem bort hunden din med flere turer og fremfor alt nye stier, og la den snuse etter nye dufter.

2. Legg vekk mobilen

Du trenger ikke å legge igjen mobiltelefonen hjemme når du går en tur, men la den ligge i lommen og gi all din oppmerksomhet til hunden din. Snakk med hunden og stopp for litt kos i ny og ne. Vi lover at hunden din blir mye lykkeligere!

3. Bruk alltid en glad og vennlig stemme når du roper på hunden din

Ingen hund synes det er gøy å komme på innkalling hvis du har en sint tone når du kaller den inn. Tenk på hvordan du høres ut og gjør det til en morsom ting å komme tilbake til deg. Ikke glem å belønne hunden!

4. Sørg for at hunden din har flere komfortable steder å slappe av

Hunder tilbringer en stor del av dagen med å sove - opptil 18 timer! Så sørg for at hunden din har et behagelig sted å hvile. En uthvilt og fornøyd hund er en lykkelig hund!

5. Lag ditt eget hundegodteri

Elsker hunden din å være sammen med deg på kjøkkenet når du lager mat? Gi den i så fall en hyggelig overraskelse ved å lage deilige hjemmelagde godbiter! Du kan for eksempel tørke lever, kylling eller blodpudding i ovnen - hunden din kommer til å bli overlykkelig!

6. Kos på sofaen eller i senga

Planlegg en dose hundekos hver kveld. Legg dere ned på sofaen eller sengen og bare kos. En flott måte for dere begge å slappe av på etter en lang dag.

7. Roter hundens leker

Er hunden din lei av lekene sine? Ha dem ute på rotasjon! I stedet for å ha alle lekene ute hele tiden, la hunden ha tilgang til en eller to om gangen og bytt hver uke. Når hunden din ikke har sett den gamle leken sin på en stund, vil den være superglad neste gang den dukker opp!

8. Planlegg en playdate

Hvis hunden din liker andre hunder - planlegg en playdate! Inviter en hundevenn hjem til lek eller gå en lang tur sammen.

9. Gi hunden din en jobb

Du kan gjøre hunden din lykkelig ved å gi den en små jobber å utføre under dagen. Lær den å hente tøfler, hente posten eller hjelpe deg med å plukke pinner og søppel på tomten.

10. Invester i holdbare tyggeleker og langvarige tyggebein

Hunder elsker å tygge, og å ha noen holdbare tyggeleker / tyggebein hjemme kan bidra til å underholde hunden din de dagene du er syk eller opptatt.

11. Besøk venner og familie

En enkel måte å gjøre hunden din lykkelig på er å ta den med hjem til venner og familie. Hunder er sosiale dyr, og å gi hunden din en sjanse til å sosialisere seg i et kontrollert miljø (kontra en hundepark) er en fin måte å la den samhandle med andre. De fleste hunder elsker å gå på tur, og å overraske den med et morsomt sosialt møte er en stor bonus!

Matilda
Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen