Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fordeler med hundeklær

Selv om hunder ser ut til å trives bra i sin naturlige pels, kan de også dra nytte av de mange fordelene som tilpassede hundeklær gir. Hundeklær kan bidra til å regulere varme og kroppstemperatur samtidig som de kan uttrykke hundens personlighet.

Vinterjakker og fôrede dekken finnes i mange ulike stoffer og design, og er den perfekte løsningen for en kald dag utendørs. Regntøy kommer til å holde hunden din tørr i regnet, mens gensere er perfekte for å gi varme til en eldre eller syk firbeint venn.

Hundeklær gir også andre fordeler innendørs. For kløende allergiske hunder kan en hundegenser gjøre huden mindre tilgjengelig og dermed redusere hundens tygging, kløe og slikking på huden.

Hundesko beskytter de utsatte tråputene mot gjenstander som potensielt kan føre til skader, f.eks. glass. Sko beskytter også mot salt og grus om vinteren eller mot varm asfalt om sommeren. Har hunden din lett for å få sprekker beskytter skoene mot dette også.

Du finner et stort utvalg av hundeklær og sko hos oss på Doggie.se

Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen