Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Feire påske med hunden

Påskeegg, god mat og deilig godteri - selvfølgelig skal hunden også være med og feire påske! Men pass på, mye av det vi spiser kan være livsfarlig for hunden din.

1. Påskemat

Fett og salt mat kan forårsake sterke magesmerter, og sjokolade kan være dødelig. Harde nøtter kan sette seg fast i hundens mage og-tarmkanal. Dropp å gi hunden rester fra påskematen. Hva kan du gi den i stedet? Gi hunden sin vanlige mat, men topp den med favorittgodteriet eller gi den et ekstra velsmakende tyggebein.

2. Påskeegg

Et klassisk påskeegg med sjokolade, nøtter og søtsaker kan være livsfarlig for hunden din. Forsikre deg om at hunden ikke ser og blir med når barna er ute på påskeeggjakt i tilfelle den skulle få tak i godiset før barna. Kjøp i stedet et separat påskeegg og fyll det med hundens favorittgodteri! Lag små hull i lokket og skjul deretter egget inne eller ute. La hunden snuse opp påskeegget sitt og oppdage hva som skjuler seg i det. Vi lover at hunden kommer til å elske denne leken!

3. Påskepynt

Pass på så hunden ikke tygger på og får i seg påskepynt. Dersom hunden svelger en liten dekorasjon eller lignende, kan objektet sette seg fast i hundens tarm og i verste fall må det opereres bort. Gi i stedet hunden en ny, spennende leke som holder han opptatt og tar oppmerksomheten bort fra de morsomme fjærene eller pyntekyllingene på bordet.

4. Aktivitet

Den aller beste aktiviteten du kan gjøre med hunden din under påsken er å gå på lange turer. Er det vanskelig å komme seg opp og ut etter all påskematen og påskegodteriet? Tenk på alle fordelene en tur gir deg som hundeeier. Det er win-win for både deg og hunden!

Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen