Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

DIY Hundeiskrem

En enkel måte å avkjøle hunden på under varme sommerdager er å lage din egen hundeiskrem! Det er superenkelt, og du har sannsynligvis allerede alt du behøver hjemme. Her er noen enkle oppskrifter som kan varieres i det uendelige ...

Oppskrift 1:

Hvis hunden din spiser tørrfôr, kan du ta en håndfull biter og legge dem i bløt en stund. Når de har blitt grøtete, ta en gaffel og mos alt til en pasta. Hell deretter dette over i en passende form (for eksempel en engangskopp) og fyll på med vann. Avslutt med en tyggepinne i midten og legg det deretter i fryseren. Når innholdet har fryst klipper eller trykker du ut "isen" og den er klar for servering!

Oppskrift 2:

Fyll en aktiveringsleke, for eksempel en Kong, med hermetikk med høyt kjøttinnhold. Stapp inn hundens favorittgodteri og frys. Dette kommer garantert til å bli en suksess og vil holde hunden din engasjert og opptatt lenge!

Oppskrift 3:

Liker hunden din grønnsaker og frukt? Lag en cocktail med vann, most vannmelon, epler i terninger og avslutt med en gulrot som "ispinne" og legg det deretter i fryseren et par timer. Yum!

Oppskrift 4:

Bland sammen ferskfôr og godbiter og bland det sammen til en suppe og frys.

Oppskrift 5:

Spiser hunden din B.A.R.F? Server en frossen kyllingvinge eller en frossen grisehale ... deilig! Mat og is i ett!

Fordelene med hundeiskrem er at hunden kjøler seg ned, holder seg opptatt og samtidig absorberer væske.


Ha en fin sommer!

Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen