Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Aktiver hunden innendørs

Noen ganger verken kan eller vil man av forskjellige grunner aktivere hunden utendørs, da finnes det heldigvis morsomme ting å finne på innendørs med hunden også! Her er noen tips til aktiviteter du kan gjøre innendørs!

1. Tren hunden mentalt

En morsom aktiveringsleke gjør at hunden må tenke og jobbe for sin belønning. Vil du ikke kjøpe et leketøy kan du enkel lage egne aktiveringsleker hjemme. Prøv å stappe en godbit i en toalettrull og brett inn kantene. La deretter hunden forsøke å få ut godsaken på egen hånd. Du kan også bruke en eggekartong, en PET-flaske og mye annet som allerede finnes i hjemmet.

2. Gjem deg!

Be hunden om å bli, og gjem deg deretter et sted i hjemmet. Når du har gjemt deg roper du på hunden så den kan komme og lete etter deg. Vi lover deg at hunden din kommer til å elske denne leken!

3. Lær hunden nye, morsomme triks!

Er det lenge siden hunden har lært seg et nytt triks? Nå har du sjansen til å gjøre akkurat dette! Sitt, ligg og gi labb kan de fleste, men kan hunden din vinke, sitte fint eller rygge?

4. Skjem bort hunden din!

Gi hunden et langt og deilig bad med en velduftende sjampo. Masser hunden lenge og gi den mye ros. Ikke bare blir hunden ren og fin, men denne koselige stunden kommer også til å styrke deres forhold. Belønn den flinke hunden din med et godt tyggeben eller godsaker etterpå.

5. La hunden bruke nesen

Gjem hundegodsaker/mat i hjemmet. La hunden lete både høyt og lavt! De fleste hunder elsker å bruke snuten sin og kommer til å sove ordentlig godt etter litt nosework!

Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen