Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

7 rengjøringstips for hundeeieren

Mange av oss tillater hunden å være i sofaen og til og med i senga. Vi har med andre ord hundehår og grus overalt... Har man hund blir det definitivt mer å rydde, det er umulig å komme unna. Her gir vi deg 7 rengjøringstips som du bare MÅ sjekke ut!

1. Hvordan fjerne pels fra tepper

Uansett hvor mye du støvsuger, kan pelsen være vanskelig å bli kvitt, men prøv dette: Ta en oppvaskhanske og dra den over teppet. Du vil merke at hansken enkelt fanger opp pelsen!

2. Vær forberedt

Oppbevar alltid et håndkle ved inngangsdøra så du er klar til å ønske selv de mest gjørmete potene velkommen.

3. Dusj hunden

For unngå dårlig lukt i hjemmet ditt bør du vaske hundens pels en gang i måneden med en hundevennlig sjampo. Følg opp med en børste for å fjerne løse hår.

4. Dekk møblene

Vi vet alle at det beste stedet i huset er forbeholdt hunden, så husk å beskytte det. Myke møbler kan raskt ødelegges av gjørmete poter, siklende munner og hundelukt. Kjøp noen tepper og dekk hundens favorittsted. Når du har gjester, kan du fjerne teppene. Tepper er også mye enklere å rengjøre enn møbeltrekk - bare kast teppene i vaskemaskinen en gang i uken!

5. They see me rollin'

Bruk en roller! De brukes vanligvis på klær, men prøv å rulle den klebrige overflaten over sofaen, sengetøy og puter for å holde dem hårfrie.

6. Rengjør hundens leker

Har du noen gang tenkt på hvor mye bakterier som finnes på lekene til hunden din? Rengjør dem raskt ved å kjøre dem i oppvaskmaskinen. Myke leker kan også vaskes slik! Kast dem i vaskemaskinen. Samle de rene lekene i en fin kurv etterpå for et mer ryddig inntrykk.

7. Bruk hundevennlige produkter

Tenk alltid på hva du bruker når du rengjør hjemmet ditt. Noen produkter kan være giftige for hunder. Naturlige og miljøvennlige rengjøringsprodukter er vanligvis trygge, men dobbeltsjekk alltid og ta riktige forholdsregler.

Matilda
Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen