Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

5 ting hunden din vil gjøre med deg i sommer

Som med alle nye eventyr, begynn i det små og vær tålmodig. Vi anbefaler at du pakker ned mange godbiter (for både deg og hunden din) og legger igjen alle tankene om å øyeblikkelig nå "pro-status". Gjør deg klar for din beste sommer noensinne!

Her er våre fem favorittaktiviteter som du og hunden din burde prøve sammen i sommer:

 1. Stand up paddle (SUP)
  Sommeren er den beste tiden for å prøve SUP med hunden din. Tiden på vannet (og uunngåelig i vannet) er forfriskende og et must for alle vannglade hunder og mennesker der ute.

 2. Camping
  Å dra på camping sammen er en mulighet til å se villmarken gjennom hundens øyne. Innsjøer blir mer enn bare en del av landskapet, og kongler er ikke lenger bare kongler - de er de mest utrolige lekene noen hund noensinne har sett siden tidenes morgen!

  Hvis du aldri har vært på camping med hunden din før, kan logistikken virke litt skremmende i begynnelsen. Men hundens grunnleggende behov er de samme som våre: et sted å sove, mat å spise og vann å drikke.

 3. Terrengløping
  Velg en runde, knyt skoene dine og løp etter den vinkende halen! Å løpe med din firbente venn gir fantastisk trening og styrker forholdet deres. Start med korte joggeturer og hold øye med hunden din. Forleng treningsøktene når hunden blir vant til det.

  Hvis du har problemer med å få hunden til å bevege seg fremover, kan du prøve å ha en "hare" som jogger foran deg. Det kan for eksempel være en venn med en hund eller din partner. Belønn hunden når den gjør rett og gjør aktiviteten til en positiv opplevelse!

 4. Fiske
  Tilbring dagen ved sjøen med din lodne kompis ved din side! Det er en leksjon i å være til stede og en påminnelse om at hunder er glade for å være ute uavhengig av aktivitet. Og vi er på vårt lykkeligste når vi er ute sammen med dem.

 5. Fottur
  Å gå på tur med hunden din er en fantastisk måte å utforske naturen på og høste fordelene av å være utendørs og i fysisk aktiv. Å gå på eventyr sammen som et team styrker båndene du deler med hunden din og gjør forholdet deres sterkere.
Matilda
Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
 • Rask levering direkte fra vårt lager

 • Enkle returer og størrelsesbytter

 • Premium varemerker!

din handlevogn
 • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen