Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Hurtta Trail Pack Hundekløv
Hurtta Trail Pack Hundekløv
Hurtta Trail Pack Hundekløv
Hurtta Trail Pack Hundekløv
Hurtta Trail Pack Hundekløv
Hurtta Trail Pack Hundekløv
Hurtta Trail Pack Hundekløv
Hurtta Trail Pack Hundekløv
På lager for umiddelbar levering

Hurtta Trail Pack Hundekløv

Ingen anmeldelser
kr 889
Les mer om produktet
Størrelsesguide
Størrelsestabell Hurtta Trail Pack
MÅLENE I TABELLEN ER HUNDENS MÅL.
Bestill før 14 så sendes bestillingen samme dag!

Produktbeskrivelse

Allsidig hundekløv for utflukter, fotturer og reiser med hunden.

Hundekløven har en separat del for selen, så ryggsekkdelen er enkel å fjerne ved behov. Hundekløven og selen er festet sammen med et flatt og brukervennlig system som ikke er synlig. Krokene er plassert slik at de ikke gnir mot hunden når hundekløven er pakket. Selen kan brukes uten veskene som en vanlig sele på fotturer og turer i hverdagen. Selen har to steder den kan festes med bånd, den ene i nakken og den andre bak på selen.

Å bære en hundekløv belaster hundens ledd, sener og muskulatur, noe som har blitt tatt hensyn til under utformingen og polstringen av selen. Ryggpartiet av selen dekker en stor del av hundens rygg, og denne delen er formet etter hundens kroppsbygning. Formen på ryggpartiet gir nok plass for hundens bevegelser. Stroppene som går rundt brystet og midjen er plassert på de rette stedene og garanterer at hundekløven sitter bra. Den solide konstruksjonen til håndtaket ble valgt etter å ha testet flere alternativer. Den robuste konstruksjonen av håndtaket gjør det mulig å hjelpe hunden i utfordrende terreng og gjør det lettere å kontrollere hunden når det trengs.

Kløvervesken er designet slik at vekten av gjenstandene som er pakket i posene blir fordelt riktig i hundens manke. Inne i posene er gummibånd som du kan feste varene til. Dette gjør det lettere å pakke ting i posene for å holde dem på plass når hunden beveger seg. Hundens evne til å bære varierer individuelt og avhenger av hundens struktur og muskeltilstand. Vekten hunden bærer skal aldri overstige 20 prosent av hundens egen vekt. Forsikre deg om at vekten er jevnt fordelt på begge ryggsekkene.

Hundekløven er laget av smuss- og vannavvisende polyester. Materialet i brystområdet gir hunden god støtte. Materialet i ryggpartiet puster, er mykt og gir hunden god støtte. Materialvalget gjør at selen absolutt passer godt og gir selen bedre komfort i bruk. Hunden ser bra ut i mørket og i tøffe værforhold takket være 3M-refleksene.

Metallspennene er designet og produsert spesielt for dette produktet. Derfor er stroppene som går rundt brystet og midjen plassert akkurat på de rette stedene. Holdbarheten til metalldelene er utprøvd i tester med strekkfasthet (SGS). De andre spennene er laget plast av høy kvalitet.

- Separat sele og ryggsekk
- Velsittende modell
- Holder seg på plass når hunden beveger seg
- Komfortabel og merkes knapt når den er i bruk
- Ryggsekkdelen er enkel å fjerne

HURTIGFAKTA

Detaljer

SKU
H932360

Hurtta Trail Pack_NO.jpg

anmeldelser0

Relaterte produkter

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen