Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

7 måter å holde eldre hunder aktive og friske på

Hunder som er eldre enn sju år kan begynne å bli roligere, sove mer og leke mindre. Men eldre hunder som får rett mat, trening og mental stimulans kan unngå noen av de fysiske forandringene som kan komme med alderen.

1. Presenter nye leketøy og aktiviteter
For en eldre hund er et nytt leketøy ikke bare morsomt og spennende - det kan også gi din hund mental stimulans og oppmuntre til mer interaksjon.

2. Utforske nye steder
Uansett om du tar med din hund til et nytt sted for å leke, går til en ny hundepark eller til og med går en helt ny vei på den daglige gåturen, så kan opplevelsen av et nytt sted skape mental stimulans.

3. Møt nye hunder
Så lenge din hund ikke viser tegn på aggresjon eller angst, kommer sjansen til å samhandle med andre hunder til å holde din hund sosialt aktiv.

4. Lær hunden nye triks
Den gamle klisjeen er ikke sann - du kan lære din gamle hund nye triks! Dersom du lærer din hund nye kommandoer får hjernen en ny spennende utfordring.

5. Gi hunden tid og oppmerksomhet
Din hund behøver like mye omsorg og oppmerksomhet som han eller hun gjorde som valp. Når du gir din hund tiden og omsorgen den fortjener kan dere begge nyte årene som dere har igjen sammen.

6. Gi hunden rett fôr
Siden eldre hunder ofte er mindre aktive og har et lavere energibehov skal man gi den et fôr som er tilpasset eldre hunder.

7. Besøk din veterinær regelmessig
Din veterinær er din beste ressurs for å sørge for at hunden din forblir frisk. Under hundens eldre år burde du overveie å besøke veterinæren oftere. Dersom du er usikker, ring din veterinær for råd om eventuelle problem eller spørsmål du har.
Vår kjære Matilda har vært skribent for Doggie Magazine i to år og brenner for å gi deg tips og råd for et så godt hundeliv som mulig.
  • Rask levering direkte fra vårt lager

  • Enkle returer og størrelsesbytter

  • Premium varemerker!

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen